Lieve Weymeis' officiële webstek

De behoefte van een bedrijf voor leren en trainen kan op verschillende manieren worden aangepakt. Ik ben bereid om verschillende oplossingen te onderzoeken die leiden tot een optimaal resultaat voor iedere klant. Over het algemeen kan mijn dienstverlening in deze categorieën worden gevonden:

Consultancy

 

Bij consultancy ligt de focus op projecten. Wens je geavanceerde interacties die het petje van jouw ontwikkelaars te boven gaan? Slaag je er niet in om de fouten te detecteren en weg te werken in een project? Wens je advies om de productiviteit op te drijven? Start je pas met 'responsive' projecten en/of wens je hulp bij een modelproject? Wens je na een update snel aan de slag met nieuwe aspecten? Dien je dringend oude cursussen in SWF formaat te converteren naar HTML? Voor dergelijke situaties kan je bij mij terecht. Indien ik geen oplossing kan aanbieden, verwacht ik geen ereloon!

Parallel met een consultatie-opdracht kan training aan de medewerkers aanbieden.  Vaardigheden van het team verbeteren is vaak een uitstekende investering .

Ondersteuning

Ik kan ook minder projectgerelateerde diensten aanbieden, zoals  directe ondersteuning voor jullie team wanneer dit noodzakelijk is. In een dergelijk 'helpdesk' scenario, los ik technishce problemen op, beantwoord vragen over minder vaak voorkomende workflows, geef advies over "goede praktijk". Enkele voorbeelden: ontwikkelen van thema's (ook responsive), opzetten en organiseren van (externe) bibliotheken, creatie van scripts (advanced/shared actions), conversie van SWF naar HTML voor oudere cursussen, tips om snel aan de slag te gaan met nieuwe technieken, opzetten van een naamgevingssysteem enz..